Eerste dag 

Bij mijn aankomst op het vliegveld in Zanzibar zou de man van mijn projectleidster op mij staan te wachten met een bordje met mijn naam er op. Er stond een man met een bordje met de naam ‘Lisa’ er op dus ik ging er vanuit dat hij dat was (ze lijken hier namelijk allemaal op elkaar). Vervolgens stapte ik bij hem in de auto en vroeg hij naar welk hotel ik moest. Ik zei dus dat ik niet maar een hotel moest en dat hij zou moeten weten waar ik naartoe moest. Dit bleek dus de verkeerde man te zijn…

Na de projectleidster gebeld te hebben bleek het dat haar man dus nog op mij aan het wachten was. De man waarbij ik was ingestapt wilde mij in eerste instantie niet uit de auto laten (de deuren waren op slot) en bleef zeggen dat hij het wel zou regelen terwijl ik aangaf dat er iemand op mij stond te wachten. Ik denk dat jullie je wel kunnen voorstellen hoe ik me voelde op dat moment. Na een heel gesprek liet hij mij eindelijk uit de auto en vond ik de juiste persoon. 

We moesten nog een uur rijden, ik heb vooral mijn ogen uitgekeken, de cultuur was erg indrukwekkend. Toen ik was aangekomen op mijn bestemming heb ik een warm welkom gekregen van mijn mede-vrijwilligers en de projectleidster en ben ik op tijd gaan slapen.

Tot zo ver dus mijn eerste dag in Zanzibar. 

Comments

  1. Silvie van Zon

    Wauw Lisa, dat is een heftig begin! Goed van je dat je Ellen gebeld hebt en dat het is opgelost. Hoe gaat het inmiddels op je project? En, hoe bevalt Zanzibar?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *